diumenge, 2 de setembre del 2012

El superagent Montagut-86



El servei d’intel·ligència de l’ajuntament de Salou ha encomanat al regidor i superagent Montagut-86 la investigació d’un possible cas d’espionatge en què estaria implicat un municipi que fins ara se suposava que era amic. La missió es porta a terme amb absolut secret i té per objectiu esbrinar si a Calafell han plagiat el mercat medieval que hi celebren des del passat 30 d’agost i que avui, diumenge, acaba. 

“És molta casualitat que pocs dies abans que es munti el nostre mercat medieval [del 5 al 9 de setembre] ells en facin el seu. De ben segur que ens han copiat per fotre’ns els russos, i això no ho permetrem”, han assegurant fonts del servei d’intel·ligència salouenc. A la foto de dalt, es pot veure el superagent Montagut-86, acompanyat de l’agent Mar-99, que està infiltrada des de fa temps al consistori de Calafell en qualitat de coordinadora d’alcaldia, els quals en ser descoberts per la xarxa de contraespionatge d’aquest municipi del Baix Penedès van justificar la seva presència dient: “No, si acabem de sortir de la pelu...”. 

El descobriment de l’operació podria enterbolir les estretes relacions que hi havia entre els equips de govern de CiU i PP de les dues poblacions, molt, però que molt feudals a l’hora de governar. I, si no, fixeu-vos en això.