dissabte, 9 de febrer del 2013

Que hi ha bruixes a l’ajuntament?



A l’ajuntament de Salou darrerament hi passen coses molt estranyes. Fenòmens propis de la paraciència. Del més enllà. Com si hi hagués bruixes, vaja. Aquests són els fets:
1. El passat 18 de desembre es reuneix la comissió informativa d’Acció Social. La coordinadora del departament i dona del primer tinent d'alcalde, Ana Raspall, es nega a lliurar un informe als regidors de l’oposició i, davant la insistència d’aquestos, els deixa plantats al·legant que té coses més importants a fer.
2. El passat 15 de gener torna a haver una nova reunió de la comissió informativa. Raspall, que n’era secretària, no hi compareix. I ja no hi compareixerà més. El seu lloc l’ocuparà a partir d’ara el cap de Recursos Humans, Héctor Ripoll. Els regidors de l’oposició es neguen a signar l’acta de la comissió anterior perquè no recull l’incident del punt 1. Ripoll es compromet a rectificar l’acta i a incloure’l.
3. El passat 5 de febrer, nova reunió de la comissió. L’acta del 18 de desembre segueix sense recollir els fets. Ripoll assegura que ho va posar. Però a l’acta no hi són.
Qui ha manipulat l’acta i suprimit el que no convé que surti, si Ripoll afirma que ell no ha estat? Al PP diuen que tampoc no en saben res, però tot apunta a que tenen que haver estat Raspall, el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, o el primer tinent d’alcalde, Mario García, ja que són els que maneguen la regidoria. Enmig de tant de misteri una cosa, però, sí és segura: això del PP és de jutjat de guàrdia.