diumenge, 26 de maig del 2013

‘Cala’ vola a l’Ironman Lanzarote

El passat 18 de maig, 1.736 atletes van participar en la 22a edició de l’Ironman Lanzarote, una de les proves més exigents del circuit. Entre altres raons, perquè és classificatòria per al campionat del món de l’especialitat que es disputarà a Hawaii el 2014. Val a dir que l’Ironman és una triatló, però en la seva versió més dura: s’han de nedar 3,8 quilòmetres, pedalar altres 180,2 quilòmetres en bicicleta i, finalment, córrer 42,2 quilòmetres a peu (una marató). Tot plegat, una passada, ja que són proves d’una extrema duresa i que cal preparar durant molt de temps. I a què ve tot això?, em preguntareu. Doncs al fet que entre els participants hi havia un salouenc, que va acabar la prova en un magnífic lloc 42è de la general i 9è del seu grup (40-44 anys). Parlo de Francesc Calabuig, Cala, qui va cobrir la prova en 10 hores, 1 minut i 24 segons (58:20 la natació, 5:52:28 la bicicleta i 3:00:11 la marató). Una cursa a peu que li va anar molt bé, ja que va fer la segona millor marca de la seva categoria. Felicitats, Cala, per la teva proesa, ja que vas estar entre els millors. Com volies. La foto de dalt mostra el moment de la seva arribada a meta.